Strojevi za regeneraciju DPF / FAP/ KAT filtera

DPF OBUKA

Tvrtka OTOMATIC nije samo vodeći proizvođač strojeva za čišćenje DPF/FAP/KAT/SCR filtera u Europi, to je tim stručnjaka koji odgovaraju na sva najteža pitanja. O našim uređajima sve znamo jer ih proizvodimo od osnove. Osim toga, kontroliramo kvalitetu pojedinih elemenata u svakoj fazi proizvodnje. Stalno se razvijamo. Testiramo nova rješenja i poboljšavamo sve proizvode. Zahvaljujući tome, sigurni smo da svaki stroj za čišćenje DPF filtera ispunit će očekivanja kupaca.

Rado dijelimo svoje znanje i iskustvo s drugima. Nakon susreta s našim timom, stroj za čišćenje DPF filtera postat će učinkovit alat u Vašim rukama.

Nudimo atraktivnu obuku za osobe zainteresirane za pokretanje posla vezanog za regeneraciju / čišćenje DPF filtera. Ponudu za obuku upućujemo ujedno osobama koje poduzimaju prve korake u struci, kao i stručnjacima s dugogodišnjim iskustvom u automobilskoj industriji.
Pripremili smo opsežan program obuke koji se sastoji od dva dijela: teorije i prakse.
Obuka se odvija uz korištenje vlastitih strojeva i filtera za testiranje.

PROGRAM OBUKE:

I Teorijski dio:
Razumijevanje poslovnog aspekta pružanja usluga regeneracije DPF filtera
Napredno teorijsko znanje iz oblasti konstrukcije i rada DPF filtera
Rješavanje najčešćih problema povezanih s uslugom čišćenja DPF filtera u automobilima i kamionima
Opsluživanje klijenata
Upravljanje dokumentacijom

II Praktični dio:
Stjecanje znanja i analitičkih sposobnosti za identifikaciju uobičajenih i neobičnih uzroka oštećenja DPF/FAP/KAT filtera
Stjecanje sposobnosti za mjerenje i procjenu stanja filtera
Priprema filtera za regeneraciju
Regeneracija u praksi – rukovanje DPF strojem

Na kraju obuke svaki učesnik dobiva certifikat:
Učesnici obuke imaju mogućnost promatranja opreme i postupaka koje obvezuju u radionici, počevši od preuzimanja filtera čak do njegove isporuke kupcu.

Ne ograničavamo se samo za provođenje obuke i prodaje strojeva. Nakon kupnje možete u svakom trenutku računati na podršku naših tehničkih savjetnika, kao i na jamstveni servis.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram